Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállások képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Szállások - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Szállások
Keresés
Találatok száma - 5 db
Booking

Booking

Az Osztrák Köztársaság (vagy latin eredetű néven Ausztria, németül Österreich vagy Republik Österreich, régi német nyelven Ostarrichi, jelentése: keleti birodalom) közép-európai állam. Északról Németország és Csehország, keletről Szlovákia és Magyarország, délről Szlovénia és Olaszország, nyugatról pedig Svájc és Liechtenstein határolja. Fővárosa Bécs. Legjelentősebb folyója a Duna (350 km-es szakasz), vízgyűjtő területe az egész ország 96%-ára terjed ki. 1955. május 15-én Bécsben aláírták az államszerződést, melyben az ország visszakapta szuverenitását. A megszállók kivonulása után Ausztria örökös semlegességét az alkotmányban rögzítették. Az államszerződés lehetőséget teremtett arra, hogy Ausztria független, semleges államként a saját útját járja.

Murau Panzió

Murau Panzió

A Jasmin panzió Murau gyöngyszeme, részrehajlás nélkül. Központi helyen fekszik, a főtértől 20 méterre, a Mur folyótól 2 percre. A környezet csodálatos, a szobák kényelmesek, jól felszereltek. Minden szobához tartozik fürdőszoba, van íróasztal, TV, s ingyenes wifi. A kipakoláshoz meg lehet állni a ház közelében, ingyenes parkoló 500 méterre van. Reggeli az árban van, de a kávézó részben ebéd és vacsora is fogyasztható, este 20 óráig. Pizza, hamburger, frissen sültek. És utána finom süteményekből, és italokból lehet válogatni. A szobák nagyon kapósak, így időben kell foglalni, ha valaki itt szeretne tölteni pár napot.

Sielők

Sielők

Hirtelen jött az ötlet, hogy jó lenne egyet síelni? Utolsó pillanatban jöttetek rá, hogy mégiscsak ráértek a hétvégén? Last minute síszállásokat minden héten töltünk fel, partnereink kérésére. Kattints a képre és válogass a következő 1-2 hét legkedvezőbb ajánlatai között!

Trip Advisor

Trip Advisor

A Trip Advisor az egyik legjobb legnépszerűbb online szállás kereső oldal ami Ausztriából is tartalmazza a legtöbb szállást, hotelt apartmant fogadót ahova érdemes elmenni. A weboldalon pontok és szöveges értékelések segítik a jó döntést.

Trivago

Trivago

Hogyha lehullanak az első pelyhek, Ausztria egy meseszép téli tájjá válik! Arlbergtől a Semmeringig várják Önt a nagyszerű pályákkal kecsegtető sívidékek, romantikus téli tájak és hagyományos, ódon hegyi hütték! A síelők biztosan megtalálják számításaikat a tökéletesen előkészített sípályákon és modern lifteken. A sítúrázók pedig a sokfelé található érintetlen természetet értékelik. Aki kényelmesebb tempóban utazik, annak nagyszerű téli túra és sífutó ajánlatok állnak rendelkezésére, ugyancsak festői környezetben. A hangulatos és karakteres osztrák hegyi falvakban garantáltan jól fogja érezni magát! A vendéglátói már várják Önt - Üdvözöljük Ausztriában!

Tuti menü