Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Síinfomációk képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Síinfomációk - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Síinfomációk
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ausztriai síelés

Ausztriai síelés

Síelés Ausztriában Ausztria síelés szempontjából tökéletes feltételeket biztosít a sportoláshoz és a kikapcsolódáshoz egyaránt, hiszen a befagyott tavak, sípályák és fun parkok sokszínű programokat kínálnak. Így Ausztria világhírű sícentrumai nemcsak az alpesi síelés, de az extrém sportok szerelmeseit is vonzzák. Az európai színvonalú ausztriai sípályák bármely korosztálynak életre szóló élményt garantálnak. Néhány nap síelés Ausztriában nemcsak a jól preparált sípályák miatt felejthetetlen, de ebben nagy szerepet játszanak a sokrétű szórakozási lehetőségek, a wellness szállók és a kiváló síiskolák is.

Hójelentés

Hójelentés

Az ausztriai sípályák változatossága Ausztriában az alpesi táj minden évszakban szemet gyönyörködtető látvány, télen a havas hegycsúcsok, nyáron a meleg vizű tavak bűvölik el az oda látogatókat. Mint az egyik leghíresebb sídesztináció, Ausztria síelés terén temérdek lehetőséget kínál kortól és tudásszinttől függetlenül. Családosoktól, a profi sportolókig bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb téli sportot Ausztria hegyvidékein. Ausztria síelés szempontjából nagyon jó választás, hiszen természeti adottságai révén több mint 800 sícentrummal rendelkezik, amiből az ausztriai sípályák hossza körülbelül 20 000 km. A rendszeresen karbantartott, elsőrendű módon előkészített ausztriai sípályák általában novembertől májusig hóbiztos élvezetet nyújtanak, a hóágyúknak köszönhetően. Így nyugodtan mondhatjuk, hogy nincs is jobb program télen, mint egy varázslatos síelés Ausztriában.

Kreiscberg

Kreiscberg

Haladóknak Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes + csákányos felvonók mentén kitűnő piros és fekete jelzésű pályák, valamint külön bucka/mogulpálya található, a kijelölt pályák között pedig vadregényes lesiklásra, mélyhavazásra is van lehetőség. Az 'Orange Sixpack' lehajtható narancsszínű plexis hatüléses lift mellett egy 3 km hosszú piros pályán csúszhatunk 1600 és 2000 méter között. A 2013 decemberében átadott 2,1 km hosszú 10 személyes kiskabinos lifttelegészen a Kreischberg csúcsáig fel lehet menni.

Sielők

Sielők

Síelés Ausztriában. Ausztria síelés szempontjából tökéletes feltételeket biztosít. Ausztriában az alpesi táj minden évszakban szemet gyönyörködtető látvány. Itt megismerheted a legmenőbb magyar és európai síterepeket, válogathatsz a legolcsóbb síutak és a legjobb szállások közül, böngészheted a hójelentés .

Tuti menü