Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Programok Ausztriában képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Programok Ausztriában - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Programok Ausztriában
Keresés
Találatok száma - 4 db
Érdekességek Ausztriáról

Érdekességek Ausztriáról

Csodálatos kulisszák között, a Bécsi Városháza és a Burgtheater előtti pályákon illetve az ezeket összekötő parkon átívelő romantikus ösvényen korcsolyázhatnak egészen márciusig a Bécsbe látogatók. Tavaly decemberben 22. alkalommal nyitotta meg kapuit a Wiener Eistraum, akkor még 4.500 négyzetméteres pályával. Ezt most átmenetileg bezárják és a következő öt napban közel a kétszeresére bővítik ki, így a rövid átalakítás után 2017. január 24-től már 8.500 négyzetméteren várja a Bécsi Jégálom a korcsolyázókat. Ahogy a tavaly, a jégpálya 2017-ben is LED világítást kapott, így minden este fényárban úszik.

Gyerek programok Ausztriában

Gyerek programok Ausztriában

Átsétálnak mágikusan megvilágított cseppkőbarlangokon, láthatják a régi rómaiakat félelmetes harc közben, játszhatnak cowboyosat a Westernvárosban, etethetnek állatokat a kisállat-simogatóban és lélegzetvisszafojtva ujjonghatnak izgalmas természeti parkokban és élményvilágokban. Aki azt hiszi, hogy a gyermekekkel eltöltött ausztriai üdülés egyetlen aktív programja csupán a kirándulás lehet, az nagyot téved. Minden tartományban találhatunk olyan parkot, mely igazi gyerekparadicsomként szolgál a kis felfedezőknek és kutatóknak. És a nagyok? A sok boldog, csodálkozó és pajkos gyerkőctől biztosan ők is kedvet kapnak majd, hogy elmerüljenek a kalandok országában.

Muraui programok

Muraui programok

Üdvözöllek a Muraui programok weboldalán! Muraui programok, látnivalók, érdekességek. Muraui videók, képek, információk, közlekedés, időjárás. Muraui üzletek, élet, turizmus, sport, strand, művészet, kultúra, közösségek, üzlet, vállalkozás, wellness, kávéház, cukrászda. Nagy Gábor DXN életmód tanácsadó

Népszerű úticélok

Népszerű úticélok

» Turracher Höhe: a legjobb téli üdülőhely » Kényelmes családi pihenés a karintiai hóban » Álomszép túraútvonalak Karintiában » A BorŐsz leghangulatosabb évszak Alsó-Ausztriában » Az osztrák hegycsúcsok újdonságai » Ezek a legjobb helyek most Ausztriában » Nyári hüttézés Alsó-Ausztria hegyein.

Tuti menü