Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Otthoni munka képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Otthoni munka - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Otthoni munka
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bemutató videó

Bemutató videó

Sikeres az online hálózatépítésben az, aki rendszereket tud felállítani, értékesítési csatornákat, ahova, ha betérnek az emberek, automatikusan végig lesznek vezetve, mindaddig, amíg egy cselekvésre ösztönző felhívásra, nem adnak le megrendelést, vagy csatlakoznak a rendszerhez! Sikeres az, akinek napi szinten vannak már feliratkozói, napi szinten kap telefonhívásokat, leveleket érdeklődőktől, és egyre többen jönnek fel a webkonferenciáira, majd csatlakoznak az üzlethez! Minden más online tevékenység, blog, honlap, hirdetés ami csak úgy van, és nem készteti cselekvésre az embereket, nem hoz látható eredményt, csak elveszett munka, illetve, csak a szerencse faktort növeli, hisz ki tudja, lehet, hogy véletlenül pont rátalál valaki, egy nagy MLM guru aki épp hálózatot akar váltani, és megtetszik neki valami az oldalon.

Kamatoztasd nyelvtudásod!

Kamatoztasd nyelvtudásod!

Idegen nyelveken tudsz? Külföldön élő magyar vagy? Kamatoztasd tudásod a magad hasznára, a sokszorosát keresve, mint a nyelvpótlék, vagy a fizetés valahol! Vállalkozz egy jobb jövőre! Ne állást keress, hanem pénzt, amennyit megérdemelsz a tudásodért! Légy tisztában a tudásod értékével! Természetesen jó ha az embernek van egy jó állása, ahol szükség van nyelvtudásra, de kérdés mennyire fizetik ezt meg? Valóban ennyit ér a tudásod, amennyiért eladod magad? Nem gondolod, hogy mások céljai és tervei helyett, jobb lenne a saját álmaidat megvalósítani?! Jó ha az ember vállalkozni kezd a nyelvtudásával, nyelviskolát nyit, vagy magántanárkodik esetleg tolmácsol, idegenvezetést csinál. De ezek mind aktív jövedelmek, vagyis csak akkor jön a pénz, ha csinálod. Ha le állsz, akkor nincs óradij, bevétel! Szeretnélek megismertetni, egy más fajta vállalkozással, a hatástöbbszörözés erejével, és egy online rendszerrel, amivel az egész világon ki tudsz építeni egy passzív jövedelem termelő vállalkozást, és a nyelvtudásodnak köszönhetően, hirdetni, vezetni is fogod tudni! A bevételednek nincs határa, korlátlan, és a szép benne, hogy egy idő után, nem számít ha kevesebbet dolgozol vagy nem dolgozol akkor is jön a pénz havonta a számládra! Érdekel? Akkor kérlek nézd végig a bemutatóm és gondolkodj el, üzenet e most a te számodra?!

Online hálózatépítés

Online hálózatépítés

Nos gondolom nem mondok vele újat, hogy az emberek 95%-a utál eladni, és pláne nem akarja a kapcsolatait üzleti célokra felhasználni, magát lejáratni, vagy barátságokat pénzzé tenni. Persze, tudjuk, hogy ez hamis gondolkodás, és félreértéseken alapul, tájékozatlanságra épül, de mégis a legfőbb ellenérvként, kifogásként ezt szoktuk hallani! Persze azt tanítják a nagyok, hogy a legnagyobb tőkénk, a kapcsolati rendszerünk, és ezzel élni kell, és hogy a névlistánk a legnagyobb vagyonunk! Én ezzel egyet is értek csak fordított sorrendben! Vagyis legyek előbb sikeres idegen emberek toborzásával, s ha már látható eredményeim vannak, látszik a siker, a gazdagság, a személyiségfejlődés, akkor, a baráti kör, rokonok ismerősök - a névlista - ezt látni fogja, és akkor már ők kérdezik mi is ez, amit csinálsz, és ők akarnak majd csatlakozni!

Otthoni munka mindenkinek

Otthoni munka mindenkinek

Az otthoni munka nagyon sokak számára népszerű, mivel lehetőséget ad arra, hogy pl. kismamák, gyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy akár mozgássérültek, akik kevesebbet tudnak otthonról kimozdulni, azok is tudjanak munkát végezni. Az otthoni munka tehát tulajdonképpen online marketinget és a számítógép segítségével végzett népszerűsítő tevékenységet jelent. Ahhoz, hogy valaki ezzel az otthoni munkával valóban pénzt tudjon keresni, ahhoz sokat kell tanulni, fejlődni és képezni magunkat. Egyrészt technikai ismereteket kell szerezni, másrészt az online kommunikációban kell jártasságot szerezni.

Videó hírlevél

Videó hírlevél

Ha nem tudsz változtatni a körülményeiden, akkor változtass a hozzáállásodon! Ők a lehető legrosszabbnak tűnő helyzetből előnyt kovácsoltak! Helen kiválóan diplomázott és korának egyik legnagyobb motivátora lett! Nick pedig ma is a világ legboldogabb emberének tartja magát, boldog férj, apa, prédikátor és motivációs előadó! Az igazság az tehát, hogy minden a fejben dől el, és az ahol ma tartasz a tegnapi döntéseid következménye! Az eredmény mindig a körülmények és a hozzáállásod szorzata! Jó hozzáállással a legnehezebb helyzetből is győztesen jöhetsz ki, mik mások a jó körülményeik közt is magukba zuhannak és hibásokat kifogásokat keresnek!

Tuti menü