Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés Ausztriában képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Könyvelés Ausztriában - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Könyvelés Ausztriában
Keresés
Találatok száma - 5 db
Adótanácsadás

Adótanácsadás

A Böck &Kus adótanácsadó iroda több mint ötven éve tevékenykedik az adó- és gazdasági tanácsadás területén. Tradícióval rendelkező, modern szolgáltató cégként tekintünk magunkra. A klasszikus feladatok, mint az adótanácsadás, a könyvelés és a könyvvizsgálat mellett tanácsadást is végzünk fiatal vállalkozások számára, valamint adóellenőrzések és fellebbezési eljárások során is.

Adótanácsadás Ausztriában

Adótanácsadás Ausztriában

Könyvelés / Adótanácsadás Ausztriában Az általános tanácsadás mellett tevékenységünk másik súlypontja ügyfeleink megbízásából kezelendő cégek számára nyújtott adótanácsadás, valamint a könyvelés. Vállaljuk osztrák GmbH, KG, OHG társasági formák könyvelését, nyitó és éves záró mérlegének elkészítését, benyújtását az adóhatóság részére, könyvelői és adótanácsadói (könyvvizsgálói) jelentések elkészítését, továbbá a bérszámfejtést. Vállalati adózás és könyvelés területére szakosodott magyar anyanyelvű munkatársaink biztosítják, hogy osztrák cégének vezetése már az alapítástól kezdve megfeleljen az ausztriai jogi és adójogi előírásoknak, és valamennyi rendszeres és eseti adóbevallását megfelelő formában és időben nyújtsa be az adóhatóság részére. Ausztriai cégének magyar ügyvezetőjét folyamatos adó- és könyvelési tanácsadással is támogatjuk és elkészítjük cégének éves zárómérlegét is, ami a tulajdonosok és a mindenkori cégvezetők számára egyaránt garanciát jelent ausztriai cégük, mind adózási, mind igazgatási szempontból való jogszerű működésére.

Ausztriai könyvelés

Ausztriai könyvelés

Magyarországon közgazdász, adótanácsadó, TB- és bérügyi szakelőadó és mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezem. A számvitel területén dolgoztam, leginkább főkönyvelőként. Ausztriában mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő és TB ügyintéző szakképesítést szereztem. Az osztrák hivatalos szerv által előírt további feltételek teljesítése után az illetékes osztrák hatóságtól e két szakképesítés tekintetében a tevékenységek folytatására vonatkozó engedélyt megkaptam, így ezek az engedélyek feljogosítanak e tevékenységek folytatására Ausztriában. Jogosultságom által Ausztriában az ügyfeleimet illetően iratokba való betekintési joggal is rendelkezem. Ausztriai adótanácsadóval és könyvvizsgálóval történő együttműködésem keretében teljes körű adózási és könyvvizsgálati szolgáltatást tudok nyújtani ügyfeleimnek.

Cégalapítás Ausztriában.

Cégalapítás Ausztriában.

Jól működő vállalkozás elengedhetetlen feltétele a biztos és megbízható könyvelői háttér. Mindez nem csupán a számlák kezelését jelenti, hanem naprakész tanácsadást az osztrák könyvelési eljárásokról, valamint az Ön vállalkozására vonatkozó osztrák adózási szabályokról. Pontos képet tudunk adni a költségek és járulékok várható alakulásáról és biztosítjuk vállalkozásának szabályszerű adózási eljárását. Partnerirodánk két nyelven, magyarul és németül nagy tapasztalattal tud Önnek konkrét javaslatot tenni a következőkben: Költségtervezésben Adóz ási eljárásokban Bér és járulékgazdálkodásban.

Osztrák adó könyvelő iroda

Osztrák adó könyvelő iroda

Könyvelés / Adótanácsadás Ausztriában, ausztriai cégek könyvelése, Osztrák cégek könyvelése, Székhelycím Ausztriában, Cégszékhely Ausztriában.A könyvelés szolgáltatásainak hosszadalmas és érdektelen felsorolása helyett, álljon itt inkább az, hogy miben tudunk Önnek segíteni.

Tuti menü