Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ausztriai magyarok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ausztriai magyarok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Adótanácsadás

Adótanácsadás

A Böck &Kus adótanácsadó iroda több mint ötven éve tevékenykedik az adó- és gazdasági tanácsadás területén. Tradícióval rendelkező, modern szolgáltató cégként tekintünk magunkra. A klasszikus feladatok, mint az adótanácsadás, a könyvelés és a könyvvizsgálat mellett tanácsadást is végzünk fiatal vállalkozások számára, valamint adóellenőrzések és fellebbezési eljárások során is.

Adótanácsadás Ausztriában

Adótanácsadás Ausztriában

Könyvelés / Adótanácsadás Ausztriában Az általános tanácsadás mellett tevékenységünk másik súlypontja ügyfeleink megbízásából kezelendő cégek számára nyújtott adótanácsadás, valamint a könyvelés. Vállaljuk osztrák GmbH, KG, OHG társasági formák könyvelését, nyitó és éves záró mérlegének elkészítését, benyújtását az adóhatóság részére, könyvelői és adótanácsadói (könyvvizsgálói) jelentések elkészítését, továbbá a bérszámfejtést. Vállalati adózás és könyvelés területére szakosodott magyar anyanyelvű munkatársaink biztosítják, hogy osztrák cégének vezetése már az alapítástól kezdve megfeleljen az ausztriai jogi és adójogi előírásoknak, és valamennyi rendszeres és eseti adóbevallását megfelelő formában és időben nyújtsa be az adóhatóság részére. Ausztriai cégének magyar ügyvezetőjét folyamatos adó- és könyvelési tanácsadással is támogatjuk és elkészítjük cégének éves zárómérlegét is, ami a tulajdonosok és a mindenkori cégvezetők számára egyaránt garanciát jelent ausztriai cégük, mind adózási, mind igazgatási szempontból való jogszerű működésére.

Ausztria mánia

Ausztria mánia

Most egy program ötletet olvashatsz 1 hetes, élményteli és aktív családi nyaralásodhoz Salzburg tartományban. Fedezd fel Salzburg és környéke legszebb helyeit úgy, hogy gyermeked sem fog unatkozni! A program 6-12 éves gyermekekkel ideális, de kicsit kisebb és nagyobb gyermekkel is jó lehet.

Ausztria MLM

Ausztria MLM

A DXN ganodermakávé, egészséges kávé és megvásárolható DXN ganoderma webáruházunkban. A vércsepp analízis vizsgálat objektív képet mutat szervezetünk állapotáról, segít a betegségek okainak feltárásában. Vércsepp analízisről itt olvashat! A ganoderma orvosok által is elismert gyógygomba a ganoderma doktor honlap ezzel foglalkozik, hogy ön is átélje a ganoderma gyógygomba pozítiv hatásait! Ha MLM céget keres, ami jól fizet, megbízható, és eladható árú szuper termékei vannak akkor a DXN tetszeni fog, nézzen rá erre az DXN MLM oldalra.

Ausztriában dolgozom

Ausztriában dolgozom

Olyan információnak lettem a birtokába, amit muszáj megosztanom. Beszélgettem egy kedves szobalánnyal a hotelból, aki az előző szezont is itt nyomta le a Schranzeknal. Nem fogjatok elhinni, de 5 havi robotolás után több mint 7000 Euróval (több mint 2.153.000FT-tal !) tért haza. Megsúgom mellékesen, hogy ezt úgy szedte össze, hogy mellette költekezett, 1200 Euró havi alapfizetése volt, plusz jatt, és áprilisban a szezon végeztével adtak neki 1700 Euró pluszt meg a rendes havi fizetése melle (fizetett szabadság gyanánt). És ezenfelül meg rádobtak a karácsonyi illetve szilveszteri pénzt is a fizetésére.

Ausztriai állások

Ausztriai állások

Mi segítünk elindulni Ausztriába, de ehhez első lépésben regisztrálnia kell. A regisztráció gomb (1) megnyomása után kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül egyet. Fontos, hogy csak az egyiket választhatja. hagyományos regisztráció: ha ezt választja, kérjük töltse ki az ehhez tartozó mezőket. Ha kész, egy e-mailt küldünk Önnek, melyben szerepel az aktiválási kódja, kérjük kattintson erre, ezzel megtörtént a regisztráció. facebook regisztráció: facebook-on keresztül történő automatikus belépés.

Ausztriai ingatlanok

Ausztriai ingatlanok

Ha nyaralónak, lakásnak vagy befektetési céllal keres ingatlan külföldön, akkor az embernek sok kérdése és kételye szokott felmerülni. Jogi kérdések, helyi szabályok, adózás és még sok ingatlannal járó kérdés. És ezen kérdések elbizonytalanítják az embert. Éppen ebben nyújtunk Önnek biztonságot. Ausztriában biztonságos és átlátható a jogrendszer, gyors és kockázatmentes egy vétel vagy eladás lebonyolítása. Nem is hasonlítható össze a magyar tapasztalatokkal! És talán az egyetlen olyan környező ország, ahol széles mosollyal és szeretettel fogadnak minden új magyar tulajdonost. Ilyen nyitottságot és elfogadást más országban nem tapasztaltunk! (sajnos). Várjuk szeretettel, és legyen Ön is egy értékálló és sok örömet hozó ausztriai ingatlan tulajdonosa!

Ausztriai könyvelés

Ausztriai könyvelés

Magyarországon közgazdász, adótanácsadó, TB- és bérügyi szakelőadó és mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezem. A számvitel területén dolgoztam, leginkább főkönyvelőként. Ausztriában mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő és TB ügyintéző szakképesítést szereztem. Az osztrák hivatalos szerv által előírt további feltételek teljesítése után az illetékes osztrák hatóságtól e két szakképesítés tekintetében a tevékenységek folytatására vonatkozó engedélyt megkaptam, így ezek az engedélyek feljogosítanak e tevékenységek folytatására Ausztriában. Jogosultságom által Ausztriában az ügyfeleimet illetően iratokba való betekintési joggal is rendelkezem. Ausztriai adótanácsadóval és könyvvizsgálóval történő együttműködésem keretében teljes körű adózási és könyvvizsgálati szolgáltatást tudok nyújtani ügyfeleimnek.

Ausztriai magyarok közössége

Ausztriai magyarok közössége

Ez a csoport az Ausztriában élő magyarok összefogását célozza meg., illetve azokat akik szeretnének Ausztriába utazni, nyaralni, telelni, síelni, kirándulni. Azokat akik szeretnének itt lakni, dolgozni. Szívesen fogadunk minden fontos helyi információ bárhonnan Ausztriából, fényképeket, videókat, időjárás jelentést. Megengedett Ausztriai munkák hirdetése, vagy Ausztriai cégek, eladó termékek, ingyen elvihető termékek, szállások hirdetése.

Hirdetés
Ausztriai munkák

Ausztriai munkák

Ausztriai munkák: mérnök, karbantartó, gyári munka, cukrász, recepciós, raktáros, pincér, szakács, ápoló, takarító és más osztrák állások Ausztriai munkák: konyhai kisegítő, gyári munka, raktáros, szobalány, ápoló, cukrász, hegesztő, pincér, szakács és más osztrák állások Ausztriai munkák: raktáros, gyári munka, szobalány, takarító, konyhai kisegítő, asztalos, mérnök, eladó, cukrász, recepciós és más osztrák állások.

Ausztriai munkakereső

Ausztriai munkakereső

Ausztriai munkák: raktáros, gyári munka, szobalány, takarító, konyhai kisegítő, asztalos, mérnök, eladó, cukrász, recepciós és más osztrák állások Ausztriai munkák: mosogató, konyhai kisegítő, szakács, recepciós, pincér, konyhafőnök, szobalány, takarító és más osztrák állások. Ausztriai munkák: tetőfedő, műszaki rajzoló, pincér, ács, lakatos, konyhai kisegítő, mosogató, takarító, masszőr, recepciós és más osztrák állások.

Ausztriai segítő kéz

Ausztriai segítő kéz

A honlap létrehozásában motivált, hogy először közvetlen családom tagjai, majd egyre több ismerős, azok ismerősei döntöttek úgy, hogy Ausztriába költöznek. Ki munkavállalás céljából, ki pedig a végleges letelepedés szándékával jött. A sok kérdés, hogy utána kellene nézni ennek és annak, arra ösztönzött, hogy szabadidőmben összehozzak egy olyan információs tárházat, ami megkönnyítheti az ausztriai életkezdést, kicsit segítségére lehet saját anyanyelvén azoknak akik az osztrák bürokrácia útvesztőjébe keveredtek. Próbálok minél több információval szolgálni, tapasztalataimat megosztani. Magamról annyit, hogy 1990-ben jöttem Ausztriába, először csak a tanulmányaimat folytattam itt, majd 18 éves korom előtt felvettem az állampolgárságot. Ennek 25 éve, azóta Bécsben élek. 10 évet dolgoztam az osztrák postánál, majd kisebb cégeknél. Egy ideje úgymond szabadúszó vagyok, a munkám nagy részét most az Ügyfeleimmel való intézkedések kötik le.

Ausztriai síelés

Ausztriai síelés

Síelés Ausztriában Ausztria síelés szempontjából tökéletes feltételeket biztosít a sportoláshoz és a kikapcsolódáshoz egyaránt, hiszen a befagyott tavak, sípályák és fun parkok sokszínű programokat kínálnak. Így Ausztria világhírű sícentrumai nemcsak az alpesi síelés, de az extrém sportok szerelmeseit is vonzzák. Az európai színvonalú ausztriai sípályák bármely korosztálynak életre szóló élményt garantálnak. Néhány nap síelés Ausztriában nemcsak a jól preparált sípályák miatt felejthetetlen, de ebben nagy szerepet játszanak a sokrétű szórakozási lehetőségek, a wellness szállók és a kiváló síiskolák is.

Ausztriai ügyintézés

Ausztriai ügyintézés

Irodánk 2007 óta foglalkozik Ausztriában dolgozó magyar munkavállalók pénzügyi kérdéseinek megválaszolásával és teljes körű tanácsadással. Igény esetén segítünk megtalálni a megfelelő biztosítási konstrukciókat, befektetési lehetőségeket. Tájékoztatást nyújtunk tanácsadás keretein belül a különféle juttatások, kedvezmények igényléséhez, - igény szerint vállaljuk a teljes körű ügyintézést is. Folyamatosan fejlődő ügyfélkörünk köszönhető annak, hogy alapos és gyors munkánk során emberközpontú látásmóddal és precíz ügyintézéssel állunk rendelkezésre, hogy a megbízásból eredő összegeket, támogatásokat Önök mielőbb kézhez kapják. Törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú szakmai és emberi kapcsolatot építsünk ki.

Bánó József gyógyszerész

Bánó József gyógyszerész

A gyógyszerész (régies: patikárius, gyógyszerárus; latin: apotecharius; angol: pharmacist) gyógyszerészeti feladatokat ellátó, egyetemi végzettségű szakember. A gyógyszerész a társadalom professzionális alrendszerében az egészségügyi ellátó rendszer részeként dolgozik, ahol a gyógyító tevékenységének bináris kódja az egészség és betegség viszonya.[2] A gyógyszertárak működésének személyi feltétele a gyógyszerész, amely a személyes gyógyszertár-működtetési (személyi) joggal realizálódik. A gyógyszerész az utolsó láncszem az egészségügyi ellátásban, aki még befolyásolhatja a beteget.

Bécs közlekedés

Bécs közlekedés

Bécs metróvonalai U1-es metróvonal: a Reumannplatz és Leopoldau között közlekedik. Megálló: Reumannplatz, Keplerplatz, Südtiroler Platz, Taubstummengasse, Karlsplatz, Stephansplatz, Schwedenplatz, Nestroyplatz, Vorgartenstraße, Donauinsel, Kaisermühlen-VIC, Alte Donau, Kagran, Kagraner Platz, Rennbahnweg, Aderklaaer Straße, Großfeldsiedlung és Leopoldau. A metró reggel 5:00 órától hajnal 0:20 óráig közlekedik hétköznap, 2-5 percenként. Hétvégén és ünnepnap egész éjjel közlekedik, 15 percenként. U2-es metróvonal: a Karlsplatz és az Aspernstraße között közlekedik. Megállói: Karlsplatz, Museumsquartier, Volkstheater, Rathaus, Schottentor, Schottenring, Taborstraße, Praterstern, Messe-Prater, Krieau, Stadion, Donaumarina, Donaustadtbrücke, Stadlau, Hardeggasse, Donauspital és Aspernstraße. Az U2-es metró reggel 5:00 órától éjfélig jár hétköznap, 4-6 percenként. Hétvégén és ünnepnap egész éjjel közlekedik, 15 percenként.

Bemutató videó

Bemutató videó

Sikeres az online hálózatépítésben az, aki rendszereket tud felállítani, értékesítési csatornákat, ahova, ha betérnek az emberek, automatikusan végig lesznek vezetve, mindaddig, amíg egy cselekvésre ösztönző felhívásra, nem adnak le megrendelést, vagy csatlakoznak a rendszerhez! Sikeres az, akinek napi szinten vannak már feliratkozói, napi szinten kap telefonhívásokat, leveleket érdeklődőktől, és egyre többen jönnek fel a webkonferenciáira, majd csatlakoznak az üzlethez! Minden más online tevékenység, blog, honlap, hirdetés ami csak úgy van, és nem készteti cselekvésre az embereket, nem hoz látható eredményt, csak elveszett munka, illetve, csak a szerencse faktort növeli, hisz ki tudja, lehet, hogy véletlenül pont rátalál valaki, egy nagy MLM guru aki épp hálózatot akar váltani, és megtetszik neki valami az oldalon.

Tuti menü