Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségmegőrzés képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Egészségmegőrzés - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Egészségmegőrzés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egészséges ember

Egészséges ember

Mi az egészség és mit tehetünk a megőrzéséért? Szeretne egészséges lenni? Természetesen? Járjon legalább egy lépéssel előbb! Ne a betegség kényszerítse ki Önből az első lépést az egészséges életmód felé! Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét , hogy egészsége legyen! 2. Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire költi maga választhatja meg! 3. Aki sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel! 4. Csak a betegséget lehet elkapni másoktól, az egészséget nem! Az egészséget választani kell!

Egészséges kávé

Egészséges kávé

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle. A kávéval kapcsolatos viták a folyamatos kutatásoknak köszönhetően jelentősen csökkentek, mivel az új eredmények alátámasztják pozitív hatását. Egy friss tanulmány leszögezi, hogy a kávéivás nem ártalmas a szív- és érrendszerre, sõt, talán még hasznos is lehet. Kevesen tudják, hogy egy alternatív egészségügyi közösségnek köszönhetően a Healthy Coffee (egészséges kávé) már létezik - írja a Newsmax.com.

Egészséges, hosszú életet akarsz?!

Egészséges, hosszú életet akarsz?!

Az is igaz, hogy csak a betegséget lehet elkapni, az egészséget választani kell! Mert azért ismerjük be, hogy a leggyakrabban azok tiltakoznak a választás szabadságát megkérdőjelezve akik, durván megsértenek minden egészséges életmóddal kapcsolatos elvárást, szabályt. Márpedig a legtöbb orvos megegyezik abban, hogy a betegségek 85% megelőzhető lenne egészséges életmóddal! Ebbe beletartozik az is, hogy mások szerint a betegségek 85%-a lelki eredetű, és egészséges gondolkodással, lélekkel, személyiséggel, önbecsléssel, pozitiv gondolkozással is az egészség és gyógyulás útján járhat bárki! Egyes agykutatók szerint a pozitiv gondolkodás, génszíntű változásokat is hozhat, és agyunk kapacitásának csak 2%-át használjuk fel. Tehát az egészségmegőrzés s a gyógyulás területén is rengeteg olyan ismeret van ami segíthet abban,

Segélyhívó számok

Segélyhívó számok

Az Európai Gazdasági Térség ( EU tagországai + Izland, Liechtenstein, Norvégia) és Svájc továbbá Bosznia-Hercegovina, Jugoszlávia, Horvátország és Macedónia biztosítottjai kaphatnak Ausztriában sürgősségi esetben orvosi ellátást, hasonlóan az Ausztriában biztosított személyekkel, ha rendelkeznek az utazás előtt az egészségbiztosítási pénztáruk által kiállított szabadságra szóló táppénzes papírral. Felvilágosítást erről a mindenkori egészségbiztosítási pénztár ad.

Tuti menü