Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakemberek képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Szakemberek - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Szakemberek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bánó József gyógyszerész

Bánó József gyógyszerész

A gyógyszerész (régies: patikárius, gyógyszerárus; latin: apotecharius; angol: pharmacist) gyógyszerészeti feladatokat ellátó, egyetemi végzettségű szakember. A gyógyszerész a társadalom professzionális alrendszerében az egészségügyi ellátó rendszer részeként dolgozik, ahol a gyógyító tevékenységének bináris kódja az egészség és betegség viszonya.[2] A gyógyszertárak működésének személyi feltétele a gyógyszerész, amely a személyes gyógyszertár-működtetési (személyi) joggal realizálódik. A gyógyszerész az utolsó láncszem az egészségügyi ellátásban, aki még befolyásolhatja a beteget.

Orvosok

Orvosok

Ez itt úgy működik, hogy ha még nem voltál orvosnál, csak elmész az első, általad kiválasztott, vagy célszerűen a legközelebbi orvoshoz és onnantól kezdve Ő a háziorvosod. Ami nagyon fontos, hogy legyen E-Card-od. Az EU-s biztosítási kártya, a nemzetközi tb kártya sajnos csak az alapellátásra jogosít. Ha hivatalosan itt dolgozol, a betegbiztosítás automatikus, így meg is kapod a szép világoszöld színű E-Cardod. De házaspároknak van egy olyan lehetőség, ha csak az egyik fél dolgozik, mint Mitversichert biztosíthatja a még munkanélküli párját. Mi is így voltunk az elején és teljesen simán működött.

Sarkadi Márton - honlapkészítés

Sarkadi Márton - honlapkészítés

Tapasztalt és szakértő honlapkészítőt keres? Jó helyen jár! Kitaláljuk és elkészítjük azt a honlapot amire szüksége van, legyen szó egy céges bemutatkozó oldalról, webáruházról vagy vállalati portálról. Főbb szolgáltatásaink: honlapkészítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás.

Szakember lista

Szakember lista

Hosszú lista Ausztriában élő szakemberekről. Orvos, fogorvos,természetgyógyász,gyógyszerész, ügyvéd, adótanácsadó, festő, asztalos, filozófus,kereskedő, lakatos, építész, kertész, és sok más szakember itt.

Tuti menü