Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok képes leírás - Ausztriai magyarok .tlap.hu
részletek »

Blogok - Ausztriai magyarok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriaimagyarok.tlap.hu » Blogok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ausztria mánia

Ausztria mánia

Most egy program ötletet olvashatsz 1 hetes, élményteli és aktív családi nyaralásodhoz Salzburg tartományban. Fedezd fel Salzburg és környéke legszebb helyeit úgy, hogy gyermeked sem fog unatkozni! A program 6-12 éves gyermekekkel ideális, de kicsit kisebb és nagyobb gyermekkel is jó lehet.

Ausztria MLM

Ausztria MLM

A DXN ganodermakávé, egészséges kávé és megvásárolható DXN ganoderma webáruházunkban. A vércsepp analízis vizsgálat objektív képet mutat szervezetünk állapotáról, segít a betegségek okainak feltárásában. Vércsepp analízisről itt olvashat! A ganoderma orvosok által is elismert gyógygomba a ganoderma doktor honlap ezzel foglalkozik, hogy ön is átélje a ganoderma gyógygomba pozítiv hatásait! Ha MLM céget keres, ami jól fizet, megbízható, és eladható árú szuper termékei vannak akkor a DXN tetszeni fog, nézzen rá erre az DXN MLM oldalra.

Ausztriában dolgozom

Ausztriában dolgozom

Olyan információnak lettem a birtokába, amit muszáj megosztanom. Beszélgettem egy kedves szobalánnyal a hotelból, aki az előző szezont is itt nyomta le a Schranzeknal. Nem fogjatok elhinni, de 5 havi robotolás után több mint 7000 Euróval (több mint 2.153.000FT-tal !) tért haza. Megsúgom mellékesen, hogy ezt úgy szedte össze, hogy mellette költekezett, 1200 Euró havi alapfizetése volt, plusz jatt, és áprilisban a szezon végeztével adtak neki 1700 Euró pluszt meg a rendes havi fizetése melle (fizetett szabadság gyanánt). És ezenfelül meg rádobtak a karácsonyi illetve szilveszteri pénzt is a fizetésére.

Osztrák blogkészítő

Osztrák blogkészítő

Minden blog ugyanúgy kezdődik. Van egy érdeklődési téma, melyről gondolatok, vélemények fogalmazódnak meg bennünk és csatlakozik hozzá egy vágy, hogy másokkal megosszuk. Itt lehet az első bukás. Lehet hogy véleményünk csak egyszeri, 2-3 postnál többet nem tudunk írni róla, kicsi az érdeklődési kör. Ekkor inkább válasszuk a fórumokat, egyéb blogok hozzászólási lehetőségeit gondolatunk megosztására. Ha azonban a fenti állítások nem igazak, érdemes tovább lépni.

Tuti menü